«Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων για το θάνατο του επί σειρά ετών υπαλλήλου και Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ».


Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκιδέων συνήλθε εκτάκτως σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 πμ, με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του επί σειρά ετών υπαλλήλου και Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Πρόεδρος προέβη προς το Σώμα στην ακόλουθη εισήγηση :
Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας, καταθέτει τον ειλικρινή σεβασμό, την απεριόριστη εκτίμηση, τη βαθύτατη θλίψη του, για το μόνιμο και σκληρό αποχωρισμό.
Αποχαιρετά έναν δραστήριο, έντιμο και ικανό υπάλληλο. Έναν άνθρωπο που με υπευθυνότητα, με αίσθηση δικαίου και ευγένεια, με αφοσίωση και σκληρή δουλειά συνέδραμε σημαντικά και αποφασιστικά στην βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων και στην εύρυθμη λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας και κατ’ επέκταση του Δήμου μας.
Προσωπικότητα με σπουδές και γνώση, που κέρδισε την καταξίωση στον αγώνα της ζωής και θα παραμείνει στην μνήμη μας και την καρδιά μας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας, αφού έλαβε υπόψη του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και την πολύχρονη προσφορά του, ομόφωνα ενέκρινε τα εξής:
1. Να κατατεθεί στέφανος στη σορό του εκλιπόντος
2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.
3. Να εκφράσει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών στην οικογένεια του θανόντος.
4. Το ψήφισμα αυτό να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
Αντιπροσωπεύοντας τα αισθήματα ολόκληρης της Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της περιοχής, αποχαιρετούμε με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό τον Νικόλαο Παλαιολόγο.
Καλό σου ταξίδι, Νικόλα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της Χαλκίδας που θα σε σκεπάσει.

          Γραφείο Τύπου  

Δήμου Χαλκιδέων    

        

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *