Με επιτυχία η εκδήλωση των Πελλοπονησίων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο ΕVIA PALACE.  Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και τα μέλη και φίλοι του Συνδέσμου διασκέδασαν με την συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας και απόλαυσαν ένα πραγματικά πλούσιο μενού με άφθονο κρασί.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον Δήμο Χαλκιδέων τονίζοντας ότι στέκονται πάντα δίπλα στον Σύνδεσμο αρωγοί και υποστηρικτές στο έργο του. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσεχείς εκδηλώσεις του Συνδέσμου και συγκεκριμένα στην εκδήλωση αφιέρωμα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη η οποία θα γίνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Ο κ. Γεωργουλόπουλος τόνισε ότι ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων μέσα από τις δράσεις του συνεισφέρει στην κοινωνική ζωή της Εύβοιας, πάντα με σεβασμό στην παράδοση και στις αξίες του τόπου μας.

Η ταμίας του Συνδέσμου κ. Χριστίνα Πολυζωγοπούλου καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Τσικνοπέμπτη στη Χαλκίδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι των  Πελοποννησίων. Στη συνέχεια παρουσίασε το νέο Δ.Σ. όπως προέκυψε μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2019.

Η βραδιά συνεχίστηκε με το δρώμενο που παρουσίασε το Χορευτικό Τμήμα του Συνδέσμου που πρόσφερε άφθονο γέλιο και έβαλε όλους τους θαμώνες σε αποκριάτικο κλίμα.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η λαχειοφόρος αγορά αφού πουλήθηκαν όλοι οι λαχνοί και μοιράστηκαν 305 δώρα. Το πρώτο δώρο μια τηλεόραση 32” κέρδισε ο κ. Νέζης Ιωάννης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Γεώργιος Ακριώτης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Ευβοίας, ο κ. Κωνσταντίνος Βαρδακώστας, Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού,  ο κ. Χρήστος Παγώνης, Δήμαρχος Χαλκίδας, ο κ. Γεώργιος Μπουραντάς Αντιδήμαρχος Χαλκίδας, ο κ. Διαμαντής Καρκαντελίδης Αντιδήμαρχος Χαλκίδας , η κ. Αγιοστρατίτη Βούλα Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ευβοίας, ο πρώην υπουργός  κ. Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος, ο κ. Παναγιώτης Τζαφέρος, Πρόεδρος του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γεώργακόπουλος Ιωάννης, ο κ. Απόστολος Γκλέτσος υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ο υποψήφιοι δήμαρχοι Χαλκίδας κ. Βασίλης Καθαροσπόρης κ. Έλενα Βάκα και κ. Ελένη Μιτζιφίρη συνοδευόμενοι από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ευχαριστούμε την κ. Αθηνά Κοτταρίνου, τον κ. Ευριπίδη Κορώνη, και τον κ, Απόστολο Αβερκιάδη για τη διάθεση των φωτογραφιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *