Μέχρι τις 14 Μαρτίου συνεχίζεται η ηλεκτρονική επικοινωνία με τον Σίμο Κεδίκογλου


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στην πρώτη ηλεκτρονική διαβούλευση που αφορά σε ποικίλα αναπτυξιακά ζητήματα του Νομού, την οποία εγκαινίασε ο Σίμος Κεδίκογλου μέσω των δυνατοτήτων που παρέχει η τεχνολογία.

Οι χρήστες των social media αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο βουλευτής να επικοινωνήσουν μαζί του, καταθέτοντας τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την τουριστική ανάπτυξη της Εύβοιας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν ερωτήματα και για άλλους θεματικούς τομείς.

Ο Σίμος Κεδίκογλου εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός, ότι οι Ευβοιώτες ‘αγκάλιασαν’ αυτή την πρωτοβουλία και κατέθεσαν ενδιαφέρουσες απόψεις και ιδέες, όπως είναι η  δημιουργία καταδυτικών πάρκων, δηλώνοντας: «Έχουμε έναν πλούσιο τόπο και οι προτάσεις των ανθρώπων του τόπου μας είναι, επίσης, πλούσιες. Συνεργαζόμενοι όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στοχεύοντας στις επενδύσεις, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αναζωογόνηση των υφιστάμενων επιχειρήσεων με την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην Εύβοια».

Η συζήτηση για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις τουριστικές δυνατότητες της Εύβοιας θα συνεχιστεί μέχρι και τις 14 Μαρτίου 2019, οπότε αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ενότητες.

https://www.messenger.com/t/658472230943938

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *