Υποψήφιος με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Σταύρος Μαστραντωνάς

Ο Σταύρος Μαστραντωνάς έχει συνδέσει το όνομά του με τις χρυσές σελίδες του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Ήταν βασικό στέλεχος των ομάδων του Ολυμπιακού Χαλκίδας και του Α.Ο. Χαλκίς (επί 15ετία) την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη Β Εθνική Κατηγορία, με συμμετοχές στις Εθνικές Ομάδες Ελπίδων, Νέων και Ενόπλων.

Α.Ο. Χαλκίς 1981-1982


Όταν έκλεισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, συνέχισε την ενασχόλησή του ως προπονητής, διπλωματούχος UEFA Γ’, και πέτυχε διακρίσεις με πολλές ομάδες του Νομού. Παράλληλα υπήρξε προπονητής των Μικτών Ομάδων της Ευβοίας με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του.
Επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος των παλαιμάχων του Α.Ο. Χαλκίς, αναπτύσσοντας πλούσια δράση.
Είναι συνταξιούχος ΕΛΤΑ, άριστος οικογενειάρχης και πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης, ιδιαίτερα στον τομέα του αθλητισμού. Ο ίδιος δήλωσε στο evialead.gr σχετικά με την υποψηφιότητά του: «Γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα της πόλης μας και ειδικά του αθλητισμού, αποφάσισα να προσφέρω κάθε δυνατή βοήθεια για την επίλυση τους με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό που εκπροσωπεί τα οράματα μου «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ»!

Ολυμπιακός Χαλκίδας 1986-1987

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*