Κορασίδα: Ο Δήμος έφερε την Αστυνομία για να σταματήσει τα έργα της Περιφέρειας

Την Αστυνομία κάλεσαν, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, προκειμένου να σταματήσουν τα έργα αποκατάστασης των δρόμων που εκτελούσαν συνεργεία της περιφέρειας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο κατοίκων της περιοχής. Αυτό αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου, η οποία πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου.

Σύμφωνα με καταγγελία που κατέθεσε ο πρόεδρος του συλλόγου κος Γκίκας, ο Δήμος αδιαφορεί για την επίλυση των προβλημάτων στην περιοχή και ο σύλλογος αναγκάστηκε ν’ αποτανθεί στην Περιφέρεια, η οποία δέχτηκε πρόθυμα θα διαθέσει τα μηχανήματα προκειμένου να γίνει αποκατάσταση των δρόμων.

Ωστόσο, ενώ την πρώτη ημέρα ο Δήμος συμμετείχε και με δικό του μηχάνημα στις εργασίες, την δεύτερη ημέρα, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος διαφώνησαν και κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να σταματήσουν τα έργα!!!

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Κότσαρης, δέχτηκε ότι πράγματι κλήθηκε η Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να γίνουν άλλες παρεμβάσεις γιατί το κατολισθητικό φαινόμενο βρισκόταν σε εξέλιξη. Αναφορικά με το θέμα των έργων ύδρευσης, ο αρμόδιος κος Αναστασίου, υποστήριξε ότι εκπονείται μελέτη για την επίλυση του προβλήματος.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς υποστήριξε ότι η Περιφέρεια πρέπει να ενημερώνει το δήμο για τις εργασίες που πραγματοποιεί, καθώς οι περιοχές αυτές είναι στην δικαιοδοσία του!

Οι κάτοικοι από την πλευρά τους, όπως γνωστοποίησε ο κος Γκίκας, είναι εξαγριωμένοι, καθώς ο Δήμος όχι μόνο δεν ασχολείται με την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αλλά βάζει και εμπόδια όταν κάποια άλλη υπηρεσία προσπαθεί να τα επιλύσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *