Ανακοίνωση-Απάντηση ΔΑΚΕ Δ.Ε.


Μετά τη διάσπαση των Καθηγ.ΕνΔράσει και την εκλογή Προέδρου της ΕΛΜΕ Ευβοίας (5-2) με τις ψήφους των πρώην συνυποψήφιών τους που σήμερα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΣΕΡΑ, έχουν το θράσος να μας κατηγορούν για δήθεν «συνεργασία» με τους αποσκιρτήσαντες συντρόφους τους.

Η ΔΑΚΕ διευκρινίζει ότι οι εκπρόσωποί της στην ΕΛΜΕ ποτέ δεν υπαναχώρησαν από τη θέση τους στο θέμα της ΕΔΕ κατά της Προέδρου κ. Νίκα. Τονίζουμε ότι τα μέλη μας διαφώνησαν με την αιφνιδιαστική έκδοση ψηφίσματος που έφερε την υπογραφή του ΔΣ παρότι ποτέ δεν συζητήθηκε τέτοιος τρόπος δράσης κατά τη διάρκεια κάποιου ΔΣ και δεν είχε υπάρξει καμία σχετική ειλημμένη απόφαση.

Με αφορμή την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον της Προέδρου της ΕΛΜΕ, η ΔΑΚΕ Δ.Ε. Ευβοίας στο πνεύμα της σχετικής ανακοίνωσης του ΔΣ της ΟΛΜΕ (13/3/19), εκφράζει την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης, από όπου και αν προέρχεται.

Η ΔΑΚΕ, με αίσθημα ευθύνης προς τους συναδέλφους και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ενημερώνει ότι ΔΕΝ θα συμμετέχει στην κακοστημένη θεατρική παράσταση που εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό από τους αντιμαχόμενους «συντρόφους».

Από τη ΔΑΚΕ Δ.Ε. Ευβοίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *