Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

1.     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, το μεγαλύτερο αυτοδιοικητικό κίνημα στην ιστορία της πόλης, συνεχίζει να ενισχύεται καθημερινά και να χαίρει της αποδοχής του συνόλου της κοινωνίας μας. Η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο δρόμο προς τις κάλπες ανακοινώνοντας καθημερινά συμπολίτες μας που τιμούν  με την παρουσία τους το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο μας.

Κατά την εβδομάδα  18 Μαρτίου – 24 Μαρτίου ανακοινώθηκαν  τα εξής μέλη μας:

1.        Μπασούκου Χριστίνα (πρωταθλήτρια καράτε, δασκάλα καράτε στον Α.Σ Πολυδεύκης, επιχειρηματίας)

2.       Δεληγιάννη Ελευθερία (ελεύθερη επαγγελματίας)

3.       Χατζησωτηρίου Μαίρη (εικαστικός) 

4.       Λεβαντή Πένυ ( ιδιοκτήτης- εκδότης περιοδικού)

5.       Δημάκου Πλάκα Χρυσοβαλάντω (καθηγήτρια Αγγλικών, κατηχήτρια στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών)

6.       Σκουρτανιώτη Φλώρα(Φούλη) (μέλος 5μελους συμβουλίου του ζωόφιλου συλλόγου Χαλκίδας Το Καταφύγιο)

7.       Σταματίου Μιχάλης (χωματουργικές εργασίες)

8.       Σινανίδης Χα΄ρης (διευθύνων σύμβουλος σε φαρμακευτική εταιρεία)

9.       Γιάνναλος Κώστας (ελεύθερος επαγγελματίας)

2.    ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΣΗΜΑΙΑΣ

Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνεχίζει τις θεματικές εβδομάδες προτείνοντας θέσεις και απόψεις για ζητήματα που άπτονται όχι μόνο της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της κεντρικής διοίκησης. Η εβδομάδα από  18 – 24 Μαρτίου ήταν αφιερωμένη στη Σημαία με την ευρύτερη έννοια με με κεντρικό σύνθημα «Διατηρούμε ακμαίο το εθνικό μας φρόνημα. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα|». Η εβδομάδα που ακλουθεί  (25-31 Μαρτίου) είναι αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία.

3.    ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Αν δεν μπορούμε να δώσουμε αποτελεσματική ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στα μικρά, δεν μπορούμε να τάζουμε φαραωνικά έργα»

Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνεχίζει να είναι δίπλα στο εμπορικό κόσμο της πόλης και σε όσους παρέχουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας. Ο επικεφαλής τους κινήματος και ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης μαζί με ομάδα
υποψηφίων πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την έκταση του καλλικρατικού Δήμου Χαλκιδέων .

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος επισημαίνει πως είναι χρέος της δημοτικής αρχής να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους δημότες και στον καθένα ξεχωριστά ακούγοντας τα προβλήματα τους και κυρίως προτείνοντας άμεσες και αποτελεσματικές ΛΥΣΕΙΣ. «Αν δεν μπορούμε να δώσουμε ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στα βασικά ζητήματα καθημερινότητας  πως μπορούμε να κάνουμε λόγο για μεγάλα φαραωνικά έργα, που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα της πόλης μας; Ήρθε η ώρα να μπει τέλος στα λόγια και να βγούμε στο δρόμο να πιάσουμε δουλειά» τόνισε ο Βασίλης Καθαροσπόρης.

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*