evialead.gr

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 30-31 ΜΑΡΤΗ

Στο «Ριζοσπάστη» του Σαββατοκύριακου 30-31 Μάρτη θα κυκλοφορήσει το Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές.Με σύνθημα «Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ- Το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ του κεφαλαίου – Για την αποδέσμευση, την Ευρώπη του Σοσιαλισμού», οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, και στη Στερεά και Εύβοια, προετοιμάζουν μεγάλη εξόρμηση στο λαό.Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε ΚΚΕ!Αφήνουμε πίσω τα ψεύτικα διλήμματα – Κάνουμε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού!Γιατί η ΕΕ χειρότερη γίνεται… φιλολαϊκή δε γίνεται!Γιατί η διέξοδος βρίσκεται έξω από την ΕΕ των μονοπωλίων, του εθνικισμού και των πολέμων!
Γιατί η μόνη προοδευτική συμμαχία είναι των λαών, για την ανατροπή, για την αποδέσμευση από την ΕΕ, για την Ευρώπη του σοσιαλισμού!Δυνατό ΚΚΕ στην Ελλάδα- μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης στους λαούς της Ευρώπης!
Στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, οι επαγγελματίες και αγρότες, οι συνταξιούχοι, έχουν επιλογή που να αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά τους:ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΤΟΥ- ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!Όχι άλλη μια φορά στα ίδια!ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΗ Ο ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους Υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και Οικονομικών

Θέμα: Για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου κοινοποιήθηκε εντολή του Διευθύνοντα Συμβούλου των ΕΛΤΑ στους εργαζόμενους του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι που αναφέρει πως από την επομένη αναστέλλεται η λειτουργία του καταστήματος.

Το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι εξυπηρετεί το ίδιο το Μαρμάρι, που βρίσκεται 20χλμ από την Κάρυστο ενώ εξυπηρετεί και τους κατοίκους των χωριών της δημοτικής ενότητας Μαρμαρίου (πρώην Δήμος Μαρμαρίου) τα οποία είναι ακόμη πιο μακριά από την Κάρυστο. Στα χωριά η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση σε υπολογιστή και διαδίκτυο κάνοντας αδύνατες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ενώ οι επαγγελματίες του Μαρμαρίου θα αναγκάζονται για τις καθημερινές τραπεζικές τους συναλλαγές να πηγαινοέρχονται στην Κάρυστο. Παράλληλα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο πληθυσμός της περιοχής πολλαπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες και όλος αυτός ο κόσμος δε θα έχει ούτε ΑΤΜ για να κάνει τις συναλλαγές του.

Η προσπάθεια της διοίκησης των ΕΛΤΑ δεν αφορά μόνο το Μαρμάρι. Αφορά συνολικό σχέδιο αναδιαρθρώσεων των ΕΛΤΑ με κλείσιμο 200 καταστημάτων και πάνω από 2500 απολύσεις εργαζομένων με τη μορφή της εθελούσιας εξόδου. Κριτήριο αυτών των αναδιαρθρώσεων δεν είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού αλλά η αύξηση των κερδών των ΕΛΤΑ.

Δικαιολογημένα οι κάτοικοι του Μαρμαρίου διαμαρτύρονται και βρίσκονται σε κινητοποίηση κρατώντας ανοιχτό το κατάστημα.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κκ. Υπουργοί σε τι ενέργειες θα προβούν ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι.

Οι βουλευτές
Χρήστος Κατσώτης
Γιάννης Γκιόκας
Κώστας Στεργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *