Υποψήφιος με τον Δημήτρη Θωμά ο Ιωάννης Αντώνενας

Ο Ιωάννης Αντώνενας είναι κάτοχος πτυχίου της Θεολογικής Σχολής Αθηνών και υπηρετεί την διδακτική τέχνη επί τριάντα συνεχή έτη (τη φετινή σχολική χρονιά εξυπηρετεί τις ανάγκες των Γυμνασίων Κριεζών και Αυλωναρίου).

Έχει παρακολουθήσει επί εξαετία μαθήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας κοντά στον καθηγητή της Θεολογικής Σχολής και Αγιογράφο κ. Γεώργιο Κόρδη (σχέδιο, σύνθεση, χρώμα και θεολογία της εικόνας). Επίσης έχει πραγματοποιήσει επιπλέον σπουδές στην Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων και την Ειδική Αγωγή.

Είναι ο εμπνευστής και επί επταετίας πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βέλους «ΤΙΤΘΗ». Αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά και θεραπεύει την Ελληνική Γλώσσα μέσα από τον πεζό και τον ποιητικό λόγο.

Ασχολείται επίσης με την βιολογική γεωργία και τη συλλογή παραδοσιακών σπόρων. Θήτευσε επί εικοσιοκτώ μήνες ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός του Πεζικού και απολύθηκε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού.

Παρακολουθεί άγρυπνα τα Δημοτικά και Δημόσια δρώμενα και παρεμβαίνει όταν απαιτείται, με γραπτές αναφορές (Δασικοί χάρτες, χάραξη νέας αποσπασματικής Εθνικής οδού Αλιβερίου – Λεπούρων κλπ) προς τις κρατικές υπηρεσίες.

Θα είναι υποψήφιος με τους Νέους Ορίζοντες στο Γενικό Ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Δυστίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *