Στη Ρόδο για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ ο Γιάννης Τζαβάρας

Στη Ρόδο για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ βρίσκεται από χτες ο Γιάννης Τζαβάρας υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Τροφίμων – Ποτών – Γάλακτος.

Από χτες το πρωί, οι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ, μαζί με πλήθος άλλων συνδικαλιστών από Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα όλης της χώρας, καθώς και εργαζόμενους του νησιού, δίνουν τη μάχη ενάντια στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που στόχο έχει να στήσει σήμερα ένα «συνέδριο» – παρωδία με νόθους και εργοδότες.

Δίνουν τη μάχη για να γίνει ένα συνέδριο πραγματικά εργατικό, με πραγματικούς αντιπροσώπους των εργαζομένων, στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθούν τα προβλήματά τους και οι ανάγκες τους.

Στην άλλη μεριά, η συνδικαλιστική μαφία στην ηγεσία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ομάδα Βασιλόπουλου) δικαιώνει απόλυτα το χαρακτηρισμό που τις δώσανε οι ταξικές δυνάμεις, δίνει «τα ρέστα της» για να νομιμοποιήσει τα όργια νοθείας που οργάνωσε το προηγούμενο διάστημα καθώς και την απροκάλυπτη εργοδοτική παρέμβαση στα συνδικάτα, επιδιώκει μόνο να στήσει μια σικέ κάλπη με προαποφασισμένο αποτέλεσμα για να ενισχύσει τις θέσεις της, να παραμείνει κατσικωμένη στο σβέρκο των εργαζομένων, υπηρετώντας τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, με συγκέντρωση και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης της Ρόδου μίλησε ο Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής.

«Με τη σημερινή μας συγκέντρωση και παρουσία εδώ στη Ρόδο, τα ταξικά συνδικάτα, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα που συσπειρωνόμαστε στο ΠΑΜΕ, υλοποιούμε την υπόσχεση, το μήνυμα που έχουμε στείλει εδώ και μέρες προς τη συνδικαλιστική μαφία στη ΓΣΕΕ: Ότι όπου και να πάνε, όπου και να κρυφτούν, θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι δεν θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα από το ταξικό κίνημα.

Εδώ και μέρες έκρυβαν για άλλη μια φορά τον τόπο που θα διεξαχθεί το συνέδριο των νόθων και των εργοδοτών. Τώρα αποδεικνύεται ότι ήθελαν να στήσουν ένα απόρθητο φρούριο, γεμάτο με μπράβους. Για να στήσουν ένα συνέδριο με «φαστ τρακ» διαδικασίες, χωρίς καμία κουβέντα για τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων, για την πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ, του κεφαλαίου, όπου είναι και η πραγματική αιτία. Για να συνεχίζουν απερίσπαστοι τις βρωμοδουλειές τους».

Στη συγκέντρωση έκανε παρέμβαση ο Γιάννης Τζαβάρας, όπου αναφέρθηκε με συγκεκριμένα στοιχεία στην μπόχα και τη δυσωδία που αναβλύζει από την δράση της συνδικαλιστικής μαφίας στην ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*