ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ: Οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»


Συνεχίζουμε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Καρύστου, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Παρασκευά.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές εργάτες, υπάλληλοι, επαγγελματίες, αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχοι που συμμετέχουν στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού! Εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών!

Είναι άνθρωποι που προέρχονται κι από άλλους πολιτικούς χώρους, που συμπορεύονται όμως με το ΚΚΕ στον αγώνα, στο κίνημα και τις εκλογές.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

C:\Users\User\Desktop\ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019\Φώτο και Βιογραφικά υποψηφίων\Βουμβάκης Βαγγέλης.jpg

Βουμβάκης Βαγγέλης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάρυστο, όπου κατοικεί ως σήμερα. Συνταξιούχος ΙΚΑ, είχε εργαστεί ως λιθογράφος και οικοδόμος. Μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου.

C:\Users\User\Desktop\ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019\Φώτο και Βιογραφικά υποψηφίων\Γκαγκόμοιρος Τόλης_2.jpg

Γκαγκόμοιρος Αποστόλης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάρυστο. Πτυχιούχος Χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως χημικός σε χημικό – μικροβιολογικό εργαστήριο. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

C:\Users\User\Desktop\ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019\Φώτο και Βιογραφικά υποψηφίων\Θωμάς Βαγγέλης.jpg

Θωμάς Ευάγγελος. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Γιαννίτσι, όπου κατοικεί. Οικοδόμος. Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Αλλιώς».

C:\Users\User\Desktop\ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019\Φώτο και Βιογραφικά υποψηφίων\Μιχαήλ Γιώργος.png

Μιχαήλ Γιώργος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κάρυστο, όπου μένει μόνιμα από το 1992. Πτυχιούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του ΕΜΠ. Διατηρεί τεχνικό – μελετητικό γραφείο στην Κάρυστο. Μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Καρύστου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΑΟ Καρύστου και ΑΟ Μαρμαρίου.

ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*