evialead.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΕ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Οι αιτιάσεις που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά ΜΜΕ από την Περιφερειακή Αρχή και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας για την παραχώρηση αίθουσας στη Χρυσή Αυγή, είναι τουλάχιστον προσχηματικές και δε δικαιολογούν σε καμιά περίπτωση διευκολύνσεις στους ναζιστές υπόδικους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής για να χύνουν το εθνικιστικό- ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Όσο για τις αντιδράσεις που διαβάσαμε από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ στέλνουμε αυτό το άλμπουμ στον κ. Ακριώτη για να θυμάται την “προοδευτική συμμαχία” του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ακροδεξιά!

Αγίου Γεωργίου στην Σχολή Πεζικού στην Χαλκίδα 2018. Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή

Αγίου Γεωργίου 2018 στην Σχολή Πεζικού στην Χαλκίδα. Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή. Στη φωτογραφία διακρίνονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λιβανίου και Ακριώτης, της ΝΔ Κεδίκογλου, του ΠΑΣΟΚ Λοβέρδος και ο ναζιστής υπόδικος εγκληματίας Μίχος.

Δεκέμβρης 2017.Ρω.Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή

Δεκέμβρης 2017 στη Ρω. Οικογενειακή φωτογραφία των Βίτσα και Αυλωνίτου με τον πρώην Υπ. Άμυνα Καμένο και τον ναζιστή υπόδικο Κασιδιάρη βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

C:\Users\User\Desktop\ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019\Κουρουμπλής Αμβρόσιος Απρίλης 2019.jpg

Απρίλης 2019 στο Αίγιο. Ο υπουργός Κουρουμπλής δέχεται την φιλική αγκαλιά του ρατσιστή Μητροπολίτη Αμβρόσιου και μάλιστα δύο μέρες μετά δήλωσε πως θα ξαναπήγαινε!

Μάρτιος 2017.Πλατεία Κολοκοτρώνη.Χαλκίδα.Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή

Μάρτιος 2017.Πλατεία Κολοκοτρώνη στη Χαλκίδα.Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ακριώτης και ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μίχος.

Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή

Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή. Στη φωτογραφία διακρίνονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης, πρόεδρος της Βουλής και  Τζούφη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παππάς.

Παρέλαση 25η Μαρτίου Χαλκίδα.Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019 στη Χαλκίδα. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο Δήμαρχος Χαλκίδας Παγώνης και εκ νέου υποψήφιος με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, ο αντι-Περιφερειάρχης Εύβοιας Σπανός και υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη της ΝΔ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ακριώτης και Πρατσόλης, της ΝΔ Κεδίκογλου και ο ναζιστής υπόδικος εγκληματίας Μίχος.

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2018 Χαλκίδα

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2018, Χαλκίδα. Ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και τώρα υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Σπανός, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Πρατσόλης, ο Δήμαρχος Χαλκίδας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Παγώνης με τον ναζιστή υπόδικο εγκληματία Μίχο.

Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ περί «προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου». Όλα αυτά πάνε περίπατο τη στιγμή που φωτογραφίζονται ανά την επικράτεια αγκαζέ με τους ναζί. που για χρόνια συγκυβερνούσαν με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, που προωθούν αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και ελαφρύνουν τις ποινές των εγκληματικών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή με τη δίκη να καθυστερεί τραγικά, που κρατάνε ψηλά τη σημαία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που αξιοποιούν αντιδραστικές δυνάμεις, υποδαυλίζουν τον εθνικισμό και πρωτοστατούν στον αντικομμουνισμό, που συνεργάζονται υπό την εποπτεία των ΗΠΑ με το κράτος- δολοφόνο του Παλαιστινιακού λαού, το Ισραήλ.

Όσο για τους εργάτες, τους άνεργους, τους μικρούς επαγγελματίες και αγρότες τους αφιερώνουμε δυο φωτογραφίες από την πάλη του λαού που μπορεί να στείλει το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας:

Αποτέλεσμα εικόνας για κινητοποίηση σωματείων ενάντια στη χρυση αυγη Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη, 7 Απρίλη 2019: Η κινητοποίηση σωματείων της Θεσσαλονίκης που απέτρεψε τη φασιστική συγκέντρωση σε Καλαμαριά και Μενεμένη.

Αποτέλεσμα εικόνας για καλλιθέα παρέλαση σωματεία ΧΑ

Καλλιθέα, 25 Μαρτίου 2019: Από την παρέμβαση των σωματείων της Καλλιθέας ενάντια στην εμφάνιση των φασιστοειδών της ΧΑ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Το εργατικό- λαϊκό κίνημα μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις και να στείλει στις τρύπες τους τους απογόνους των ναζί. Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ για να γκρεμίσουμε από την 3η θέση τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, το μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας και του συστήματος της φτώχειας, των πολέμων και της προσφυγιάς που τους εκτρέφει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *