Βασίλης Καθαροσπόρης: «Οφείλουμε ως πολίτες να πραγματοποιήσουμε τις πασχαλινές μας αγορές από τα τοπικά καταστήματα»

Περιήγηση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης πραγματοποίησε την Κυριακή των Βαΐων ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους επισκέφθηκαν τα εμπορικά καταστήματα της Αβάντων, της Ερμού και των κάθετων δρόμων.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης μίλησε προσωπικά με τους εμπόρους και τους υπαλλήλους των καταστημάτων και τόνισε, πως είναι υποχρέωση όλων μας να προτιμήσουμε για τις πασχαλινές μας αγορές τα καταστήματα της περιοχής μας. «Όλες οι περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων  έχουν εξαιρετικά καταστήματα. Οφείλουμε ως πολίτες να πραγματοποιήσουμε τις πασχαλινές μας αγορές από τα καταστήματα της περιοχής μας ενισχύοντας,παράλληλα την  αγορά και τον τόπο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης. 

Στην Ν. Αρτάκη την Κυριακή των Βαΐων ο Βασίλης Καθαροσπόρης 

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Βασίλης Καθαροσπόρης συνοδευόμενος από την κόρη του και υποψήφιους συμβούλους παρέστησαν στη λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον Ιερό Ναό  Αγίων Αποστόλων στην Ν. Αρτάκη.
Της Ιεράς λειτουργίας χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος. Μετά το πέρας της λειτουργίας ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης  και η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ  συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους και αντάλλαξαν ευχές για Καλή  Ανάσταση.


Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*