Οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»


Συνεχίζεται την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Καρύστου, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Παρασκευά.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές εργάτες, υπάλληλοι, επαγγελματίες, αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχοι που συμμετέχουν στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού! Εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών!

Είναι άνθρωποι που προέρχονται κι από άλλους πολιτικούς χώρους, που συμπορεύονται όμως με το ΚΚΕ στον αγώνα, στο κίνημα και τις εκλογές.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Γονιδάκη Μαργαρίτα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατοικεί στο Μαρμάρι Συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου.Καλλιανιώτης Ευάγγελος.

Γεννήθηκε στην Κάρυστο και κατοικεί στον Αετό Καρύστου. Συνταξιούχος. Είναι μέλος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου.

Μανωλάς Στυλιανός.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Μαρμάρι. Απόφοιτος Μέσης Τεχνικής Σχολής. Συνταξιούχος ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ). Μέλος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΗΛΠΑΠ.

Ο Μιχάλης Μπάνος και ο Τάσος Κρόκος υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Στερεάς-Εύβοιας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Μιχάλης Μπάνος 


Ζει στο Μαρμάρι. Είναι συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος.

Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου.

Τάσος Κρόκος

Γεννήθηκε, μεγάλωσε στο Νεοχώρι Αυλώνος Εύβοιας.Απόφοιτος της μέσης σχολής ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στη Χαλκίδα.Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Ζει στο Βασιλικό.  


Η Μαρία Τζαβάρα και ο Γιώργος Λίγκρος υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Χαλκίδας

Μαρία Τζαβάρα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε Αθήνα. Ζει για πάνω από 25 χρόνια στο Βαθύ Αυλίδας. Εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ.Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Χαλκίδας.Έχει διατελέσει πρόεδρος Συλλόγου γονέων & Κηδεμόνων του Ν/γείου και Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Αυλίδας. Μέλος της Α/θμιας σχολικής επιτροπής.

Γιώργος Λίγκρος

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Φάρο Αυλίδας.Είναι αγρότης.Είναι εκλεγμένος στο τοπικό συμβούλιο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.


Ο Δημήτρης Πουρνής και η Γεωργία Μετοχιάτη υποψήφιοι στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δημήτρης Πουρνής

Μεγάλωσε και ζει στη Μακρυκάπα. Είναι προγραμματιστής, τελειόφοιτος του ΤΕΙ Ε.Π.Δ.Ο Λευκάδας.Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μακρυκάπας «Τα Βάβουλα».Μέλος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας.

Γεωργία Μετοχιάτη

Μεγάλωσε στη Χαλκίδα και κατάγεται από τον Πούρνο. Είναι μαθηματικός. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση.Ήταν μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Μαθηματικού Πατρών.Είναι υπεύθυνη του Λαϊκού Φροντιστηρίου Καλλιθέας.Συμμετέχει στην Ομάδα Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ).  


Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*