Επίσκεψη Φάνη Σπανού στην Κάρυστο (φωτογραφίες)

Επίσκεψη στον Δήμο Καρύστου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους.

Μετά τη συνάντηση στο Δημαρχείο, ο Φάνης Σπανός επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καρύστου, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό τμήμα και περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης συνομιλώντας με τους καταστηματάρχες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας στην παραλία Μαρμαρίου, όπου τις αμέσως επόμενες ημέρες  ξεκινά από την Περιφέρεια το έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στα Κάψαλα, τα Στύρα, τα Νέα Στύρα, Μεσοχώρια και τον Αλμυροπόταμο, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους των περιοχών.

Με το πέρας της επίσκεψης, ο Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε μεθοδικά και με γνώμονα τις ανάγκες της περιοχής και των πολιτών. Στόχος μας η ανάπτυξη και ταυτόχρονα η βελτίωση της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε, όπως ξεκινήσαμε. Με πρόγραμμα και κυρίως σοβαρότητα.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *