Συμβαίνει τώρα: Έντονος καβγάς στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Ινστιτούτου Παπανικολάου στην Κύμη. Στο χώρο βρίσκεται η Αστυνομία

Κωμικοτραγικές στιγμές εκτυλίχτηκαν πριν λίγη ώρα στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Παπανικολάου στην Κύμη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.
Ο επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Αγάλος Φωτόπουλος, δέχτηκε φραστική επίθεση από τον Γιώργο Παγώνη, μέλος του Δ.Σ του Ινστιτούτου και Δημοτικό Σύμβουλο, ενώ τον ακολούθησε και ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς. Το επεισόδιο ήταν τόσο έντονο, που ο Αγάλος Φωτόπουλος κάλεσε την Αστυνομία.
Όλα ξεκίσαν όταν, ο γιατρός Αγάλος Φωτόπουλος, ο οποίος είναι απεσπασμένος στο Ινστιτούτο ως επιστημονικός συνεργάτης, ρώτησε για ποιο λόγο δεν τον φέρνουν σε επαφή με τον νέο πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου, καθώς με τον προηγούμενο είχε άριστη συνεργασία.
Η αντίδραση τόσο του Γιώργου Παγώνη, όσο και του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά, υπήρξε έντονη, καθώς, απευθυνόμενοι στο γιατρό του είπαν «Άντε φύγε από εδώ ρε» και άλλα παρόμοια.
Μάλιστα, η εγγονή του Γιώργου Παπανικολάου, Γιούλη Κόκορη, η οποία μετέχει ως μέλος του Δ.Σ, πήρε το λόγο και είπε ότι θλίβεται, γιατί κάτω από την φωτογραφία του Γεωργίου Παπανικολάου συμβαίνουν τέτοια ανεκδιήγητα φαινόμενα.
Ωστόσο, το θέμα δεν έληξε εκεί. Ο γιατρός Αγάλος Φωτόπουλος κάλεσε την Αστυνομία και αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί βρίσκονται έξω από το Δημαρχείο, έχοντας εκεί όλους τους εμπλεκόμενους στον καβγά.

Τελικά, το επεισόδιο λύθηκε με αμοιβαίες εξηγήσεις και δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*