ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ

Θεωρώ μεγάλη τιμή την πρόταση του ΚΚΕ να με συμπεριλάβει  στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τις περιφερειακές εκλογές. Λυπάμαι που για αντικειμενικούς  εντελώς προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να συμμετέχω.

Σε κάθε περίπτωση όμως θέλω απερίφραστα να δηλώσω ότι αυτή την προσπάθεια του ΚΚΕ για άνοιγμα σε πρόσωπα της αριστεράς που δεν βρίσκονται στον στενό του κύκλο δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους. Τα τελευταία χρόνια παραπονιόμασταν γιατί το ΚΚΕ ακολουθούσε τον δικό του μοναχικό αλλά πάντα αγωνιστικό δρόμο. Θα ήμασταν τουλάχιστον ανακόλουθοι αν δεν ανταποκριθούμε στο κάλεσμά του.

Σίγουρα υπάρχουν διαφορές αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που συμφωνούμε που είναι και σημαντικότερα. Συμφωνούμε οτι αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι μια τυπική καπιταλιστική κρίση και ότι η λύση βρίσκεται στην αποδέσμευση από την ΕΕ, δεν υπάρχει πιθανότητα για διόρθωση της ΕΕ όπως διάφορες ρεφορμιστικές δυνάμεις διατείνονται.

Όλο αυτό τον καιρό το ΚΚΕ παράμεινε σταθερό στην αγωνιστική αντικαπιταλιστική του δράση οι όποιες διαφορές σε θέματα τακτικής δεν είναι σημαντικές και σίγουρα δεν είναι της παρούσης, αυτό που μας οδηγεί στην συμπόρευση είναι το όραμα του Σοσιαλισμού επομένως η στήριξη του ΚΚΕ σε αυτή την εκλογική μάχη είναι αυτονόητη. Εύχομαι να συνεχίσουμε να συναντιόμαστε στους αγώνες

Γιώργος Βλαχογιώργος

Γιατρός Πνευμονολόγος

Πρώην Νομαρχιακός  Σύμβουλος Εύβοιας

Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος  Χαλκίδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *