evialead.gr

Δήλωση της Αλεξάνδρας Θαλασσινού, επικεφαλής της Παράταξης «Δήμος για όλους» στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και νεοεκλεγμένης Δημοτικού Συμβούλου

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Ευχαριστούμε εκ βαθέων όλους και όλες όσοι μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, κατατάσσοντάς μας στην τρίτη θέση με 1794 ψήφους, παρά τον ένα μήνα ζωής της παράταξής μας και παρά το γεγονός ότι δεν επιδιώξαμε να συγκροτήσουμε τοπικά ψηφοδέλτια. Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε σκληρά και υπεύθυνα, ώστε να προωθηθούν , να υιοθετηθούν και να υλοποιηθούν από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο όσο το δυνατόν περισσότερες από τις προγραμματικές μας θέσεις, με βασικό γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας και του τόπου .
Στην κατεύθυνση αυτή, μέσα από την ενεργό συμμετοχή των αιρετών δημοτικών συμβούλων μας στο νεοσυσταθέν Δημοτικό Συμβούλιο και πάντοτε σε σχέση διαβούλευσης και ενεργητικής συμμετοχής μαζί σας, θα συγκρουστούμε με συμφέροντα και καθεστωτικές νοοτροπίες που έχουν κρατήσει σε τέλμα το Δήμο μας , αλλά πάντοτε με διάθεση και πνεύμα θεσμικής συνεργασίας και συμπόρευσης κάθε φορά, στη βάση προγραμματικών συμφωνιών για την προώθηση των τοπικών και λαϊκών συμφερόντων. Βασικό στοιχείο που θα χαρακτηρίζει τη λειτουργία μας – από τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης που μας κατατάξατε- θα είναι ο ρόλος της γόνιμης και δημιουργικής προγραμματικής αντιπολίτευσης και κριτικής θέσεων αποκλειστικά με βάση το συμφέρον των δημοτών.
Αυτό άλλωστε επιτάσσει και η ανάγκη ουσιαστικής και αποτελεσματικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου , ανεξάρτητα του ποιος θα είναι Δήμαρχος, μετά την εφαρμογή της απλής αναλογικής που ιδιαίτερα σήμερα για τον τόπο μας, δίνει τη δυνατότητα και τη δύναμη στο συνδυασμό μας να παίξει κυρίαρχο ρυθμιστικό ρόλο. Πολύ περισσότερο στην περίπτωσή μας που κανείς από τους δυο πρώτους συνδυασμούς δε διαθέτει απόλυτη πλειοψηφία και η ιστορία συνύπαρξής τους στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο μόνο αρνητικά αποτελέσματα είχε για τον τόπο.
Είμαστε σίγουροι πως με ελευθερία σκέψης, συναίσθηση ευθύνης, ψυχραιμία και νηφαλιότητα, στη βάση κρίσης εξαγγελιών, δεσμεύσεων και πεπραγμένων, οι πολίτες θα κάνουν τη «σοφή» επιλογή για τον ικανότερο και πιο φερέγγυο Δήμαρχο της νέας Δημοτικής Αρχής. Εμείς δε δίνουμε «γραμμή» σε κανέναν για το πώς και ποιον θα ψηφίσει στο δεύτερο γύρο. Δεν ταιριάζει άλλωστε στη δημοκρατική, ελεύθερη και προοδευτική φυσιογνωμία της δημοτικής μας παράταξης. Ο καθένας ας πράξει κατά βούληση.
Σε ό,τι μας αφορά, να είστε βέβαιοι, δε θα σας διαψεύσουμε! Τη δύναμη και το ρόλο που μας δώσατε θα τα αξιοποιήσουμε προς όφελος όλων ανεξαιρέτως των συμπολιτών μας, στη βάση όλων όσων σας υποσχεθήκαμε για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας. Για να γίνει ο Δήμος μας Δήμος για τους πολλούς και όχι για τα συμφέροντα των λίγων. Ήρθαμε για να μείνουμε!
Ήρθαμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και να ανατρέψουμε τις δυνάμεις που έφεραν τον τόπο σε εγκατάλειψη.
Ήρθαμε να οικοδομήσουμε το νέο!

One thought on “Δήλωση της Αλεξάνδρας Θαλασσινού, επικεφαλής της Παράταξης «Δήμος για όλους» στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και νεοεκλεγμένης Δημοτικού Συμβούλου

 1. Θανάσης Μπουραντάς
  Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου

  ΔΗΛΩΣΕ
  (Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου. Πρέπει ο Δήμος και οι Δημοτικές Αρχές να έχουν συγκεκριμένους στόχους και δεσμεύσεις για το μέλλον του Δήμου και να κρίνονται από το αποτέλεσμα , να μην θολώνουν τα νερά χωρίς ουσία και χωρίς έλεγχο από τους Δημότες.)

  20 χρόνια νομάρχης, έγινες Αντι περιφερειάρχης, έγινες Δήμαρχος Κύμης Αλιβεριου .που την συνένωση των πέντε δήμων οργάνωσε, ο Δ Θωμάς

  Για τον άξονα Χαλκίδα Κύμης δεν έκανες τίποτα, Για το αποχετευτικό της περιοχής τίποτα. Για το κλειστό γυμναστήριο τίποτα. Για το πρώτο δημοτικό σχολείο τίποτα. Για το σπίτι του Γ. Παπανικολάου κλειστό δεν έκανες τίποτα. Για το δημοτικό οδικό δίκτυο τίποτα.
  Για το μυλωνοπούλειο τίποτα. Για την αγροτική οδοποιία τίποτα.
  Για τα Απορριμμάτα τιποτα. Για της Λαϊκές συνελεύσεις και έλεγχο από τους δημότες τιποτα, Για την νεολαία μας τίποτα, ούτε Δημοτικό ιντερνέτ.

  ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ.
  ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ .

  Πρωταθλητής του λαϊκισμού και του ψέματος,
  ποινικοποίησες την δημοτική πολιτική ζωή του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *