Στην τελική ευθεία για εκλογή του πρώτου Ευβοιώτη Περιφερειάρχη

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε εν όψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών και όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτή τη φορά, η εκλογή Ευβοιώτη Περιφερειάρχη είναι δεδομένη. Ο Φάνης Σπανός διεκδικεί να γίνει ο πρώτος Ευβοέας εκλεγμένος Περιφερειάρχης, μια θέση την οποία θα κερδίσει με την στήριξη του συνόλου των Ευβοέων, όχι μόνο για λόγους εντοπιότητας αλλά κυρίως για την πορεία του στα κοινά, τον μετριοπαθή χαρακτήρα του και την αποτελεσματικότητά του.


Το δεδομένο είναι ότι, ο Φάνης Σπανός, αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο προκειμένου να εκπληρώσει τις απαιτήσεις του νέου Νόμου για την δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση, ο οποίος απαιτεί συναίνεση, συνεργασίες και συνεννόηση με τις άλλες παρατάξεις. Σε πολιτικό επίπεδο ο Φάνης Σπανός, παρά τις πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές, μπορεί να συνεννοηθεί άνετα και με τον συνδυασμό του Δημήτρη Αναγνωστάκη και με τον συνδυασμό της Κατερίνας Μπατζελή, καθώς μιλούν την ίδια πολιτική γλώσσα, μπορούν να καταφέρουν προγραμματικές συγκλίσεις και στην ουσία να υπάρξει μια δημιουργική θητεία, με εκπροσώπηση σχεδόν όλων των πολιτικών δυνάμεων, προς όφελος του συνόλου της περιφέρειας.


Αυτό είναι το βασικότερο κριτήριο των ψηφοφόρων όλης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ για τους Ευβοείς, η εντοπιότητα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την στήριξη του Φάνη Σπανού.

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*