Γιόρτασαν την επέτειο ίδρυσης του συλλόγου

Ο Σύνδεσμος των Εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 γιόρτασε την επέτειο της ίδρυσης του και τον εορτασμό της Αναλήψεως του Κυρίου με την καθιερωμένη Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου πηγής στην Έξω Παναγίτσα (Ορφανοτροφείο).  Στη συνέχεια το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ακολούθησε Μωραΐτικο γλέντι στο  κέντρο «ΑΗΤΟΣ» στη Μακρυκάπα με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής αποτελούμενη από: Κατερίνα Κατσίγιαννη τραγούδι, Τάσο Γουσέτη βιολί, Δημήτρη Ζάχαρη κλαρίνο, Λευτέρη Πνευματικό λαούτο, Κώστα Λεμονή κρουστά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το χορευτικό τμήμα του Συνδέσμου παρουσίασε  παραδοσιακούς χορούς. Επίσης το τμήμα χειροτεχνίας του Συνδέσμου εξέθεσε τις δημιουργίες τους στο προαύλιο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και οι τρεις τυχεροί είναι:

  1. Αθηνά Κοτταρίνου (1151), ταξίδι αξίας €600 (V Travel)
  2. Χαράλαμπος Παναγιώταρης (0091) Δωροεπιταγή €150 (Βεργέτης)
  3. Κωνσταντίνος Μπασούκος (1631) Δωρεάν συνδρομή ενός έτους στο χορευτικό τμήμα ή στη χορωδία του Συνδέσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Χαλκίδας κ. Έλενα Βάκα, η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Παρασκευή Αγιοστρατίτη οι επίσης νεοεκλεγείσες δημοτικές σύμβουλοι κ. Δήμητρα-Μιμίκα Σακελλαράκη και Βασιλική Κόντου. Οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού κ. Παλαιολόγου Μαρία, κ. Μπουροδήμος Ιωάννης και κ. Παπαναστασίου Ασημίνα. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πρώην πρόεδροι του Συνδέσμου Πολλάλης Τάκης, Θεοχάρης Διονύσης και Γεωργακόπουλος Ιωάννης.

Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους του για την παρουσία τους στην εκδήλωση.


Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*