Ξανά αθώος ο Δημήτρης Θωμάς!!!

Για μια ακόμη φορά αθωώθηκε ομόφωνα ο Δημήτρης Θωμάς από το δικαστήριο, ο οποίος κατηγορήθηκε για παράβασης καθήκοντος μετά την μήνυση που είχαν υποβάλλει εναντίον του οι κκ Μπενάκης και Βαρδακώστας, κατηγορώντας τον ότι δεν τους έδωσε στοιχεία αναφορικά με τα οικονομικά του Δήμου την εποχή που ήταν Δήμαρχος.

Η υπόθεση είχε δικαστεί πρωτόδικα στη Χαλκίδα και ο Δημήτρης Θωμάς είχε ξανά αθωωθεί, καθώς αποδείχτηκε ότι οι μηνυτές, είτε του ζητούσαν έγγραφα τα οποία γνώριζαν ότι δεν υπήρχαν στο Δήμο, είτε ο όγκος των εγγράφων που ζητούσαν ήταν τεράστιος και δεν ήταν δυνατόν να τους τα δώσει, αφού για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειάζονταν πολλές εργατοώρες στο Δήμο, είτε είχαν ήδη ενημερωθεί γι αυτά προφορικά στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή της Οικονομικής Επιτροπής.

Μετά την πρώτη αθώωση ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης και η υπόθεση εκδικάστηκε ξανά 11/6/2019 την Τρίτη στη Χαλκίδα, όπου και πάλι, οι μηνυτές κκ Μπενάκης και Βαρδακώστας ήταν λάβροι εναντίον του Δ. Θωμά, ωστόσο και πάλι ο Δημήτρης Θωμάς αθωώθηκε ομόφωνα.

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*