Αιχμές για την ακεραιότητα των Δικαστών από τοπικό ιστολόγιο. Δεν τους άρεσε η απόφαση αθώωσης του Δ. Θωμά!

Τοπικό ιστολόγιο, το οποίο διαχειρίζεται έμμισθος υπάλληλος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου (εκφράζοντας «προσωπικές» απόψεις και μόνο, για τα θέματα που αφορούν όμως ΜΟΝΟ το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου), εξαπολύει σήμερα επίθεση εναντίον των δικαστών, οι οποίοι έκριναν και αθώωσαν τον Δημήτρη Θωμά για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Το ίδιο ιστολόγιο, αναίτια, για μια ακόμη φορά, επιτίθεται (ανώνυμα όπως πάντα) εναντίον του evialead.gr γράφοντας ψευδέστατα, ότι το evialead.gr αναφέρει ψέματα στο άρθρο του για την υπόθεση.

Το ψέμα είναι, σύμφωνα με το ιστολόγιο, ότι γράφτηκε ψευδώς στο evialead.gr ότι οι μηνυτές κατέθεσαν έφεση. Κάτι τέτοιο δεν γράφτηκε φυσικά καθώς αναφέρθηκε ότι ασκήθηκε έφεση, χωρίς να αναφέρεται ποιος την άσκησε (σε αυτή την περίπτωση μόνο ο εισαγγελέας θα μπορούσε να την έχει ασκήσει, αφού στους μηνυτές δεν είχε δοθεί από το δικαστήριο (πρωτόδικα) το δικαίωμα να παραστούν στη δίκη ως πολιτική αγωγή!!!)

Αυτό όμως δεν είναι το σημαντικό στην υπόθεση. Το σημαντικό είναι ότι εκθειάζεται η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία πρότεινε την ενοχή του Δημήτρη Θωμά (αναφέροντας ότι οι Εισαγγελείς αγωνίζονται να υπερασπιστούν την αλήθεια, χωρίς όμως να έχουν βοήθεια από πουθενά).

Συμπερασματικά, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, που έκανε αθωωτική πρόταση και τα μέλη που αποφάσισαν την αθώωση, προφανώς θα είχαν κάποιο λόγο να μεροληπτήσουν υπέρ του κατηγορουμένου;

Και το σημαντικότερο. Καθώς εμείς ουδέποτε ασχοληθήκαμε με όσα έγραψαν ή γράφουν άλλα μέσα ενημέρωσης, μάλλον ενοχλούμαστε όταν ασχολούνται με τα όσα γράφουμε, και μάλιστα εμμονικά κάποιοι, καλούμε, έστω και τώρα, να μας αφήσουν ήσυχους να κάνουμε την δουλειά μας όπως την γνωρίζουμε εμείς και να κάνουν κι εκείνοι τη δουλειά τους, όπως το επιθυμούν.

Όσον αφορά τη Δικαιοσύνη, εννοείται πως όλες οι αποφάσεις της είναι σεβαστές (είτε μας αρέσουν, είτε όχι), καθώς εμείς, δεν διαθέτουμε ούτε την επιστημονική κατάρτιση, ούτε τη γνώση για να τις θέσουμε υπό αμφισβήτηση.

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*