Με την αξιοπιστία και την διαφάνεια μιας κρυστάλλινης διαδρομής προχωράμε μπροστά!

Γεννήθηκα στην Χαλκίδα το 1968. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Καδέτση και έχουμε δύο παιδιά, τον Γιώργο, μαθητή της Α΄ Γυμνασίου και τη Έλενα, μαθήτρια της Στ’ Δημοτικού.
Μαθήτευσα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και ακολούθως στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χαλκίδας.
Σπούδασα στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ,συμμετέχοντας ενεργά στο φοιτητικό κίνημα, ως πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής Θεσσαλονίκης (1988 – 1991), μέλος της Συγκλήτου και του Πρυτανικού Συμβουλίου του Α.Π.Θ. (1990), μέλος του Κ.Σ. Φ.Ε.Α.Π.Θ (1988 – 1991).
Η πολιτική μου δράση ξεκίνησε το 1992 όταν εκλέχθηκα πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Εύβοιας και συνεχίστηκε το 1998 με την εκλογή μου ως προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας. Επίσης εκλέχθηκα μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ και της ΚΕ της ΝΔ.
Το ταξίδι της τοπικής αυτοδιοίκησης ξεκίνησε σε ηλικία 26 ετών,όταν εκλέχθηκα με 6.453 ψήφους , πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος της επαρχίας Χαλκίδας με τον συνδυασμό του Ν. Παπανδρέου.
Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 εκλέχθηκα Δήμαρχος Χαλκιδέων και το 2010 επανεκλέχθηκα (με τον Δήμο Χαλκιδέων να περιλαμβάνει πλέον και τους πρώην δήμους Ληλαντίων, Αυλίδος, Ανθηδώνος και Νέας Αρτάκης).Τον Ιανουάριο του 2007 εκλέχθηκα στο Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και το 2009 πρόεδρος της ΤΕΔΚ Εύβοιας. Επίσης συμμετείχα στην επιτροπή θεσμών της ΚΕΔΕ.
Από το 1994 ασκώ μάχιμη δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ευβοίας.

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*