Με τους εργαζόμενους στη Δημοτική Ενότητα Ανθηδώνας Δήμου Χαλκιδέων συναντήθηκε η νέα Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα

Με τους εργαζόμενους στη Δημοτική Ενότητα Ανθηδώνας του Δήμου Χαλκιδέων συναντήθηκε το πρωί την Πέμπτης 11 Ιουλίου η νέα Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ανθηδώνας, Γιώργος Σανιδάς.

Η Έλενα Βάκα συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τόνισε μεταξύ άλλων: 

«Με την περιοχή με συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί, αφού από εδώ είναι η καταγωγή μου. Στοίχημα μας είναι να αλλάξει η εικόνα της Δημοτικής Ενότητας, αλλά και των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων. 

Προτεραιότητά μας είναι η καθημερινότητα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα.  Το ανθρώπινο δυναμικό εδώ, όπως και σε όλες τις Ενότητες είναι πολύ καλό. 

Αυτό που σας ζητώ, είναι να είναι να έχετε προτεραιότητα τον πολίτη. Είμαστε συνεργάτες, αν δεν δουλέψουμε εμείς ο Δήμος δεν προχωράει αν δεν δουλέψετε εσείς ο Δήμος δεν προχωράει. Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας και να κάνουμε την καθημερινότητα των δημοτών καλύτερη».

Random Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*