Κρίση στον συνδυασμό Καθαροσπόρη. Δύο ανεξαρτητοποιήσεις χωρίς (εμφανή) αιτία

Κρίση ξέσπασε σήμερα, Παρασκευή, στον συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη, καθώς δύο μέλη του, ο Γιώργος Πάνος και η Βάσω Κόντου, πήγαν σήμερα στο Δημαρχείο και παρέδωσαν επιστολή ανεξαρτητοποίησης στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελαράκη.

Οι δύο σύμβουλοι δεν αιτιολόγησαν την ανεξαρτητοποίησή τους με κάποιο δελτίο τύπου, ενώ από τον συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση η οποία κάνει λόγο για «κρυφές συζητήσεις κάτω από το τραπέζι»

Βασίλης Καθαροσπόρης: “  Η ευθύνη του να κινείσαι χωρίς γραμμές είναι μεγάλη και δεν μπορούν να την κουβαλάνε  όλοι “  

“Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ δημιουργήθηκε από τους πολίτες για τους πολίτες με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στο Δήμο Χαλκιδέων τόσο εντός όσο και εκτός δημοτικού συμβουλίου.    

Αποφασίσαμε όλοι από κοινού να αφήσουμε εκτός του κινήματος τις κομματικές μας ταυτότητες και να μην κινηθούμε, ούτε δεξιά ούτε αριστερά, αλλά μόνο μπροστά για το καλό της πόλης μας υπηρετώντας εμφατικά και με κάθε τρόπο το συμφέρον των Χαλκιδέων.  Μία συνειδητή απόφαση που τελικά φάνηκε, πως δεν ήταν αρεστή από κάποιους. Η ευθύνη του να κινείσαι χωρίς “γραμμές” και  καθοδηγητές είναι και βαριά και μεγάλη και δεν δύναται να τη φέρουν όλοι. 

Κάθε παράταξη λειτουργεί συλλογικά και πλειοψηφικά στα πλαίσια της δημοκρατίας και σύμφωνα με το δικό της αξιακό κώδικα.  Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ αποφάσισε να λειτουργεί από την πρώτη μέρα  βάσει κοινών αποφάσεων των μελών του μέσω του διαλόγου και κατ΄ αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε. Είμαστε μία ομάδα με επικεφαλής και μέλη με διακριτές αρμοδιότητες , σίγουρο λόγο, ακέραιες και συνεπείς αποφάσεις. 

Οι τακτικές περί μεμονωμένων, κρυφών συζητήσεων κάτω από το τραπέζι και πίσω από κλειστές πόρτες δεν μπορούν να αλλάξουν το Δήμο και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, παρά μόνο να συνεχίσουν αναχρονιστικές πρακτικές  κακοδιαχείρισης και γκρίζας πολιτικής.  

Το κίνημα μας μετά από σύγκλιση της παράταξης μας αποφασίζει ομόφωνα  να συνεχίσει αταλάντευτα την ομαδική του πορεία με διαφάνεια και σεβασμό στις υποσχέσεις του προς τους συμπολίτες μας” 

Βασίλης Καθαροσπόρης 

Επικεφαλής κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *