Δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα ‘Human Rights for Beginners’ 25-26 Ιανουαρίου 2020

Εκπαιδευτικοί της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, δηλώστε συμμετοχή μέχρι 15 Δεκεμβρίου στο πρόγραμμα ‘Human Rights for Beginners’ το οποίο στηρίζεται στο εκπαιδευτικό project του Συμβουλίου της Ευρώπης ‘Free to Speak Safe to Learn-Democratic Schools for All’ και οργανώνεται σε συνεργασία με το Υπουργείου Παιδείας. https://humanrightsforbeginners.gr/prokirixi.pdf

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής διαδικτυακά εδώ: https://humanrightsforbeginners.gr/form.php

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να φέρει εκπαιδευτικούς και μαθητές σε επαφή με αντιλήψεις (αξίες, δεξιότητες, συμπεριφορές και γνώση) επί τη βάσει των οποίων ιδανικά συγκροτείται η κοινωνική διάδραση στις δημοκρατικές πολιτείες.

Το ‘Human Rights for Beginners’ πραγματοποιείται σε δύο φάσεις. Αφετηρία αποτελεί η διοργάνωση διημερίδας επιμορφωτικών εργαστηρίων που θα λάβει χώρα στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα. Τα εργαστήρια της πρώτης ημέρας (25 Ιανουαρίου) θα διεξαχθούν στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Η διημερίδα θα συνεχιστεί τη δεύτερη ημέρα (26 Ιανουαρίου) στη Σχολή Μωραΐτη.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος, θα υλοποιηθεί στο διάστημα Φεβρουαρίου-Μαΐου 2020, και θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά εργαστήρια στη σχολική αίθουσα, με γνώμονα τους θεματικούς άξονες των εργαστηρίων της πρώτης φάσης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ https://www.humanrightsforbeginners.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *