Ρεζιλίκια: Πήγαν σε εκδήλωση και βρήκαν την αίθουσα κλειστή!!!

Ο Κώστας Μπαϊρακτάρης προσπαθεί να καθησυχάσει τον κόσμο που περιμένει στην Αβάντων

Στις 7 το απόγευμα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο, η εκδήλωση με τίτλο «Η ποίηση στις ράγες», στο παλαιό Δημαρχείο της οδού Αβάντων 50 στη Χαλκίδα. Μάλιστα, στην εκδήλωση συμμετείχαν 37 ποιητές απ όλη την Ελλάδα, ενώ αρκετός κόσμος βρισκόταν από νωρίς στο παλαιό Δημαρχείο προκειμένου να παρακολουθήσει.


Ωστόσο, είχαν όλοι υπολογίσει χωρίς τον …ξενοδόχο, αφού όσοι πήγαν βρήκαν την αίθουσα στο παλαιό Δημαρχείο Κλειστή.
Σα να μην έφτανε αυτό, οι διοργανωτές (Σύλλογος Το Αλωνάκι και Σύλλογος Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα) άρχισαν ν’ αναζητούν εναγωνίως κάποιον υπεύθυνο από τον ΔΟΑΠΠΕΧ που ήταν και χορηγός της εκδήλωσης, ωστόσο, για αρκετή ώρα δεν έβρισκαν άκρη.
Τελικά, μετά από πολύ κόπο, κατάφεραν να ειδοποιήσουν τους αρμοδίους και στις 7:20 ακριβώς άνοιξε η αίθουσα και φυσικά η εκδήλωση ξεκίνησε με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση.
Όσον αφορά την εκδήλωση, η σημαντικότητά της φαίνεται στο κείμενο που ακολουθεί και το οποίο οι διοργανωτές καλούσαν τους πολίτες να κατακλύσουν την αίθουσα, όπως και έγινε (αφού πρώτα περίμεναν για ώρα όρθιοι στην Αβάντων ή στα σκαλιά του παλαιού Δημαρχείου)

Αναμονή στις σκάλες του παλαιού Δημαρχείου
«Στα σκαλοπάτια σου εγώ σφυρίζω, άνοιξε μέσα για να μπω»


Για πρώτη φορά η Ποίηση, ταξιδεύει στην πόλη των τρελών νερών, στην όμορφη Χαλκίδα και ανταμώνει με ποιητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Χαλκίδα, οδός Αβάντων, ώρα 19:15
Η αναμονή συνεχίστηκε έως τις 19:20
Η υπομονή έχει και τα όριά της…

Η ποιητική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2019, στις 7 το απόγευμα, στην Συνεδριακη Αιθουσα ΔΟΑΠΠΕΧ επί της οδού Αβάντων 50 (1ος όροφος), και θα φέρει τον τίτλο «Ποίηση στις ράγες».

«Η Ποίηση στις ράγες» ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, όταν ποιητές ταξίδευαν σε πολλά μέρη της Ελλάδας, πλέον και στο εξωτερικό, αντάμωναν με τους ποιητές της εκεί περιοχής και όλοι μαζί, κατέληγαν σε ένα Συμπόσιο Ποίησης.

Κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια ποιητές από Βόρεια Ελλάδα, από Αθήνα και από Εύβοια.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί υπό την ευγενική χορηγία του ΔΟΑΠΠΕΧ, του «ΑΛΩΝΑΚΙ» Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας και του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα»

Την επιμέλεια και την παρουσίαση της μουσικοποιητικής βραδιάς, έχει αναλάβει ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα», κύριος Κώστας Μπαϊρακτάρης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Επιτέλους η εκδήλωση ξεκίνησε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *