Ανακάλεσε ο Θωμάς τη μήνυση σε βάρος του στρατιωτικού από τη Λάρισα και τελικά άκουσε το «ευχαριστώ»

Δέχτηκε ν’ ανακαλέσει στο Εφετείο ο Δημήτρης Θωμάς τη μήνυση εναντίον του στρατιωτικού από τη Λάρισα για τα όσα είχε γράψει εναντίον του το Νοέμβριο του 2016 και για την οποία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για δυσφήμιση. Οι δύο πλευρές, υπέγραψαν ένα κείμενο στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά:


Στο παραπάνω κείμενο, ο στρατιωτικός δέχεται την ανάκληση της μήνυσης, δέχεται επίσης να πληρώσει εκείνος τα έξοδα της ανάκλησης, τα οποία το δικαστήριο τα χρεώνει σε εκείνον που έχει υποβάλλει τη μήνυση σε περίπτωση ανακλήσεως και παράλληλα δηλώνει ότι οι τα όσα είχε γράψει ήταν προϊόν παραπληροφόρησης και δεν είχε την πρόθεση να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του κου Θωμά. Παράλληλα δε, δεσμεύεται ότι δεν θα προβεί στο μέλλον σε καμία ενέργεια με λόγο ή έργο σε βάρος του κου Θωμά τον οποίο εκτιμά και υπολήπτεται.

Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης (20/11/2019) ο στρατιωτικός σε ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

Από εκεί και πέρα είναι κατανοητό ότι ο Δημήτρης Θωμάς ζει πλέον το θέατρο του παραλόγου. Από τη μία έχει στην διάθεσή του την δήλωση την οποία υπέγραψαν ο ίδιος και ο στρατιωτικός΄και από την άλλη έχει την ανάρτηση, η οποία επιχειρεί να κάνει το άσπρο – μαύρο, παραβαίνοντας φυσικά από την πρώτη στιγμή τα όσα εγγράφως είχε δεσμευτεί ο στρατιωτικός ότι δηλαδή δεσμεύεται να μην προβεί στο μέλλον σε «καμία ενέργεια με λόγο ή έργο σε βάρος του κου Θωμά τον οποίο εκτιμά και υπολήπτεται».

Τα συμπεράσματα δικά σας….

One thought on “Ανακάλεσε ο Θωμάς τη μήνυση σε βάρος του στρατιωτικού από τη Λάρισα και τελικά άκουσε το «ευχαριστώ»

  1. Όλες οι παροιμίες σωστές. Ο γύφτος Άγιος κι αν γενεί, σκατενια δοξα θα χει.
    Ή
    Το γουρούνι κι αν του κόψεις τη μουσούδα, πάλι γρου θα κάνει.

    Υ.Γ. με συγκινεί το γεγονός ότι Δημήτρη Θωμά σκέφτηκες την οικογένειά του και δεν προχωρησες στην μυνηση. Γιατί το να είσαι άνθρωπος είναι είδος προς εξαφάνιση. Να σ έχει ο Θεός καλά και να χαίρεσαι την Βαρβαρουλα σου που γιορτάζει σήμερα εχοντας έναν τέτοιο άξιο πατέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *