ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ: Δικαιώθηκε στο Εφετείο για τον καβγά με τις τρεις γυναίκες

Αθωώθηκε από το Εφετείο ο νεαρός από την Αμάρυνθο, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για τον καβγά που είχε με τρεις γυναίκες (μάνα και κόρες). Η υπόθεση αφορούσε μίσθωση ακινήτου που είχε κάνει ο νεαρός επαγγελματίας στην οικογένεια από το Καπανδρίτι και υπήρχε διαφωνία όσον αφορά οικονομικό θέμα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την ημέρα που οι τρεις γυναίκες πήγαν στην Αμάρυνθο για να πληρώσουν τα οφειλόμενα και να πάρουν τα πράγματά τους, υπήρξε λογομαχία του νεαρού ιδιοκτήτη και της μητέρας του, με την μισθώτρια μητέρα και τις κόρες της. Οι τρεις γυναίκες κατηγόρησαν το νεαρό ότι, τις χτύπησε με γροθιές ενώ στην συνέχεια, έκλεισε την πόρτα στο πρόσωπο της μητέρας τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Από την εκδίκαση της υπόθεσης προέκυψαν σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με τους ισχυρισμούς της πλευράς των μηνυτών, καθώς έπεσαν σε αντιφάσεις. Παράλληλα, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι, όχι μόνο δεν ήθελε να χτυπήσει την γυναίκα αλλά έκλεισε την πόρτα του καταστήματός του και την κλείδωσε, προκειμένου να προστατεύσει την μητέρα του που είχε δυσφορία λόγω του καβγά. Τότε η γυναίκα χτύπησε την πόρτα με το χέρι της με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι και να τραυματιστεί. 

Τελικά το δικαστήριο έκρινε ότι οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου ευσταθούν (εκτιμώντας και τα στοιχεία) και τον κήρυξε αθώο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *