Επιτυχημένη η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου και περιχώρων

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου και περιχώρων. Ο Σύλλογος, σε ανακοίνωσή του σχετικά με την γιορτή αναφέρει:

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου Ιανουαρίου 2020, ο Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου & Περιχώρων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια εκδήλωση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αντάξια της προσπάθειας και των προσδοκιών όλων όσοι συνετέλεσαν στην προετοιμασία και υλοποίησή της!!!! Στο κοσμικό κέντρο «ΛΑΜΠΟΥΣΑ» κόψαμε την πίτα μας, ανταλλάξαμε ευχές και πιασμένοι χέρι-χέρι, όλοι μια μεγάλη παρέα, γλεντήσαμε, για ακόμη μια χρονιά, με τους υπέροχους «Χοροσταλίτες»!!!! Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Κότσαρη, την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου, κ. Μαρία Σαμαρά Μπότη, το Πρόεδρο Κοινότητα Ζαράκων, κ Τρανό, το μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αλιβερίου, κ. Βιβή Τσαβαρή, τον εντεταλμένο Σύμβουλο του Πολιτισμού του Δήμου κ. Καρτελιά Κων/νο, καθώς και όλους τους φορείς και τους Χορευτικούς Συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!!Ευχαριστούμε τους δασκάλους των δραστηριοτήτων μας, κ. Κωνσταντίνο Κοντάρα (παραδοσιακοί χοροί) και Σοφία Κότσαρη (pilates), που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον χοροδιδάσκαλό μας Κωνσταντίνο Κοντάρα, για την ουσιαστική συμβολή του στη διοργάνωση του γλεντιού μας. Θερμές ευχαριστίες και στον κ. Δημήτρη Λάμπρου, για τις εξαιρετικές όπως πάντα φωτογραφίες του, που απαθανάτισαν καρέ-καρέ το όμορφο γλέντι μας!!!!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας για τις προσφορές των δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά!!!! Και βέβαια ευχαριστούμε τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, μέλη και φίλους του Συλλόγου, που με την παρουσία και το κέφι τους συνετέλεσαν στην επιτυχία της, εξάλλου η δική τους αγάπη και στήριξη είναι η κινητήριος δύναμή μας!!!!
Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *