Έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα ο ΑΟ Κονιστρών και περιχώρων

Στο κλειστό γήπεδο του λυκείου Κονιστρών, έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα ο «ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων».

  Μετά τη τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, για το νέο χρόνο, η Διοίκηση του ΑΟ, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

   Κατά τη διάρκεια αυτής, τονίστηκε η αξία του αθλητισμού στη ζωή των νέων, αλλά και του ουσιαστικού φίλαθλου πνεύματος που αποτελούν κύριους στόχους του «ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων».

  Παρουσία της διοίκησης, των ακαδημιών, των αγωνιστικών ομάδων αλλά και πλήθος φίλαθλων του «ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων» έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο πρόεδρος του κύριος Βασίλειος Βάρσος.

  Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Κονιστρών και αντιπρόεδρος του ΑΟ κύριος Κωνσταντίνος Δημάς, ο υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου και ταμίας του ΑΟ κύριος Βασίλειος Κούκης και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ κύριος Άγκι Ιμπέζα. Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη γραφείου τύπου του ΑΟ κυρία Τζένη Κοσμίδου.

  Πλούσια δώρα μοιράστηκαν κατά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, από την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, αλλά και των 6 φλουριών που έκρυβε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *