Απαξιώνεται η ιστορική περιοχή: Στα κάγκελα οι Κουμιώτες!!!

Στα κάγκελα βρίσκονται στην κυριολεξία οι κάτοικοι της Κύμης, αφού, από τη στιγμή που ανέλαβε το Δήμο ο Θανάσης Μπουραντάς, η περιοχή τους κυριολεκτικά καταστρέφεται. Αρκεί ν’ αναφερθεί ότι, το καλοκαίρι η Κύμη δεινοπαθεί από τις συνεχείς διακοπές νερού, στην περιοχή έχουν απαξιωθεί όλοι οι αθλητικοί χώροι, δρόμος προς την παραλία δεν υπάρχει πλέον αφού παραμένει κλειστός μετά τις τελευταίες κατολισθήσεις, όπως κλειστές παραμένουν όλες οι υποδομές της περιοχής (π.χ Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σπίτι Παπανικολάου κλπ.). Παράλληλα, η επισκευή του 1ου Δημοτικού Σχολείου δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, μετά την φωτιά που ξέσπασε το 2014!!!

Το αποκορύφωνα ήταν η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2020 που δεν προβλέπει κανένα σοβαρό έργο στην περιοχή, την στιγμή που το κλειστό γυμναστήριο παραμένει ρημάδι, καθώς έχει πέσει η σκεπή, το γήπεδο δεν λειτουργεί και οι ομάδες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ) με πολλά μικρά παιδιά στις τάξεις τους, μεταφέρονται σε άλλες Δημοτικές Ενότητες για να αθληθούν.

Μάλιστα οργή προκάλεσε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η απάντηση του Δημάρχου στο ερώτημα, για ποιο λόγο δεν επισκευάζεται το κλειστό της Κύμης που είχε καταρρεύσει η σκεπή του πριν λίγα χρόνια από την κακοκαιρία. Η απάντηση του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά ήταν ότι εκπονείται μελέτη για νέο κλειστό, κάτι που για να γίνει, εάν γίνει, θα χρειαστούν αρκετά χρόνια και πολλά χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν. Στην επισήμανση του Δημήτρη Θωμά για ποιο λόγο δεν επισκευάζεται το υπάρχον, ώστε να δοθεί, έστω προσωρινά, διέξοδος στους αθλητές προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να αθλούνται στην περιοχή τους, δεν δόθηκε καμία απάντηση!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *