Συνάντηση του «ΑΧΙΝΟΥ» με τον Τοπικό Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ερέτριας, κ. Μάριο Παντελή

Την Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2020, στις 7 μ.μ., τα μέλη του ΔΣ του Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ερέτριας » Ο Αχινός» συναντήθηκαν με τον Τοπικό Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ερέτριας, κ. Μάριο Παντελή και την κ. Κατερίνα Κυριακοπούλου για να συζητήσουν περιβαλλοντικά ζητήματα και προβλήματα που χρίζουν βελτίωση για την καθημερινή ποιότητα της ζωής μας. Η συνάντηση έγινε στην προκάτ αίθουσα του 2ου Δημοτικού Ερέτριας.

Στην πολύ εποικοδομητική συνάντησή επισημάνθηκαν χρόνια ζητήματα του τόπου , που ακόμη περιμένουν λύσεις από την εκάστοτε αρμόδια Δημοτική Αρχή, όπως:
 Τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, με στόχο τη Διαλογή στην πηγή, την Ανακύκλωση, την Επαναχρησιμοποίηση,την Κομποστοποίηση…
 Την επαναλειτουργία του ΣΜΑ Ερέτριας…
 Τη μελέτη του «Πράσινου Σημείου»…
 Τις ανεμογεννήτριες…
 Τη συντήρηση των δρόμων…
 Τον ΒΙΟΚΑ Ερέτριας…
 Τον αυτοκινούμενο κλαδοθρυμματιστή ?…
 Την πρόταση του «ΑΧΙΝΟΥ» για το «Νησί των Ονείρων»…και πολλά άλλα θέματα…

Ο κ. Μάριος Παντελής μάς επεσήμανε πως ο γνωμοδοτικός του ρόλος αποτελεί, βέβαια, ανασταλτικό παράγοντα στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της Τοπικής Κοινότητας Ερέτριας, αλλά θα προσπαθήσει με τις εισηγήσεις του Τοπικού Συμβουλίου προς το Δημοτικό Συμβούλιο να βοηθήσει στην δρομολόγηση όσων περισσότερων ζητημάτων αναμένουν άμεση προτεραιότητα επίλυσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *