Κοπή πίτας Νέων Οριζόντων: Πλήθος κόσμου, διάχυτη η ανησυχία για το μέλλον του Δήμου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, στον Οξύλιθο, η κοπή της πίτας των Νέων Οριζόντων, σε μια κατάμεστη αίθουσα. Οι πολίτες δήλωσαν για μια ακόμη φορά την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά, εκφράζοντας παράλληλα και την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον του Δήμου.

Ο Δημήτρης Θωμάς ξεκαθάρισε ότι οι Νέοι Ορίζοντες, μπορεί να μην εκλέχτηκαν Δημοτική Αρχή με οριακή μειοψηφία, ωστόσο, σκοπεύουν να ανταποκριθούν στον θεσμικό τους ρόλο, που δεν είναι μόνο η αντιπολίτευση αλλά η λειτουργία προς όφελος του δήμου, καθώς μάλιστα η Δημοτική Αρχή δεν διαθέτει απόλυτη πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Θωμάς αναφέρθηκε στα φλέγοντα θέματα της περιοχής που είναι ο δρόμος Στομίου – Πλατάνας, για τον οποίο ζήτησε να ληφθούν μέτρα για την άμεση επαναφορά της κυκλοφορίας των οχημάτων, τα προβλήματα νερού, οι ελλείψεις σε αθλητικούς χώρους και μια σειρά ακόμη ζητήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της περιοχής και έχουν επιπτώσεις στην τοπική οικονομία.

Μίλησε για το τεράστιο πρόβλημα στελέχωσης που υπάρχει πλέον στο Δήμο, καθώς οι περισσότεροι υπάλληλοι φρόντισαν να μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες στο πλαίσιο της κινητικότητας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις δικαστικές υποθέσεις που μεθοδεύει εναντίον του η Δημοτική Αρχή τονίζοντας ότι όλες πέφτουν στο κενό και θα συνεχίσουν να πέφτουν.

Ο Δημήτρης Θωμάς αναφέρθηκε ακόμη στον Ινστιτούτο Παπανικολάου το οποίο δεν λειτουργεί, στο σπίτι του Παπανικολάου που παραμένει κλειστό, όπως και το Μυλωνοπούλειο, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η εργολαβία για την αποκατάστασή του, την απαξίωση των αθλητικών χώρων και μια σειρά ακόμη προβλημάτων που ζητούν λύσεις.

Ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, με ευχές για μια δημιουργική χρονιά ώστε να επιλυθούν, έστω κάποια από τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *