Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνέλευση της Πρωτοβουλίας για το σύγχρονο Κομμουνιστικό Πρόγραμμα & Κόμμα στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φλεβάρη στον χώρο του ΕΚΘ η ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας Διαλόγου για ένα Σύγχρονο Κομμουνιστικό Πρόγραμμα και Κόμμα Θεσσαλονίκης.

Στη συνέλευση πήραν μέρος αγωνιστές και αγωνίστριες της κομμουνιστικής και μαχόμενης Αριστεράς, οργανωμένοι και ανένταχτοι από Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Πέλλα.

Στη διαδικασία έγινε παρουσίαση του Κειμένου υπογραφών-πρόσκλησης για ένα σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα (συνημμένο), στο οποίο προστέθηκαν νέες υπογραφές στήριξης.

Έγινε διεξοδική συζήτηση για τους στόχους της Πρωτοβουλίας, την ανάγκη να γίνουν τα πρώτα οργανωτικά βήματα, αλλά και να συνεχιστεί η συζήτηση σε διευρυμένο κύκλο.

Σε αυτά τα πλαίσια θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μάρτη, σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί άμεσα, ανοιχτή εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις και την ανάγκη απάντησης από την κομμουνιστική Αριστερά. Ακόμα, θα οργανωθούν ανοιχτές συνελεύσεις σε πόλεις της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

Η Πρωτοβουλία θα οργανώσει άμεσα παρέμβαση για τα θέματα που αφορούν την εργατική τάξη σε Θεσσαλονίκη και Κ. Μακεδονία και την επίθεση που δέχεται από τον βάρβαρο καπιταλισμό της εποχή μας, στα πλαίσια του διαλόγου για το σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα.

Αποφασίστηκε επίσης η συμμετοχή με διευρυμένη αντιπροσωπεία στην Πανελλαδική Συνέλευση πρωτοβουλιών για το σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα που θα γίνει στην Αθήνα στα τέλη του επόμενου Μάρτη, προκειμένου να μορφοποιηθεί οργανωτικά η προσπάθεια και να ξεκινήσει η συζήτηση και μαζική απεύθυνση για τους στόχους της Πρωτοβουλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *