Αγγλικά για παιδιά – Μια εθελοντική προσφορά

Μείνετε σπίτι και διασκεδάστε μαθαίνοντας Αγγλικά!

Μια σειρά ασύγχρονης εκπαίδευσης στα Αγγλικά για μικρά παιδιά από την Tonia Keratsa και το L.two, σε συνεργασία με τις ομάδες της πόλης μας: ΡΟΔΑ Ομάδα Έμπρακτης Αλληλεγγύης Χαλκίδας, Μαμάδες στη Χαλκίδα!, και ΧΑΛΚΙΔΑ «ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ»(Πολιτιστικός σύλλογος αλληλεγγύης )
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει σε διαφορετικό χώρο και χρόνο από τη διαδικασία της παράδοσης του μαθήματος (δηλαδή όποτε είναι βολικό για τον ίδιο). Το εκπαιδευτικό υλικό είναι ψηφιακό, διασκεδαστικό, απευθύνεται σε παιδιά 4-10 ετών και θα παρέχεται στον εκπαιδευόμενο με τη βοήθεια του διαδικτύου σταδιακά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα edmodo στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν ακολουθώντας τα παρακάτω πολύ απλά βήματα:
1. Μπαίνετε στο www.edmodo.com2. Πατάτε πάνω δεξιά το Sign Up και μετά I’m a student3. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Το e-mail σας είναι απαραίτητο γιατί θα λαμβάνετε σε αυτό ειδοποίηση κάθε φορά που θα προστίθεται νέο υλικό στην πλατφόρμα. 4. Στο πεδίο Class Code γράφετε umj4zj5. Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά. Κάθε άλλη φορά που θέλετε να εισέλθετε στην πλατφόρμα σας, εισάγετε απλά το e-mail και τον κωδικό σας.
Μπείτε λοιπόν στην πλατφόρμα, προχωρήστε προς τα κάτω και ξεκινήστε τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα ενισχύσουν τις δεξιότητες των παιδιών στα Αγγλικά!
Μια κοινωνική προσφορά του L.two – Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Μεταφραστικών Υπηρεσιών και Σεμιναρίων Αγγελάτου 17, Χαλκίδα22210 29880 www.ltwo.gr
Αγγλικά, Ισπανικά, Ρωσικά Επαγγελματικά Αγγλικά & Ορολογία Μαθήματα για παιδιά με μαθησιακές ιδιαιτερότητες Ρομποτική και Αγγλικά ‌
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:
Η Τόνια Κεράτσα είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και τελειόφοιτος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Κατέχει μεταπτυχιακό στην Τεχνική και Εμπορική Μετάφραση από το παν/μιο UMIST. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ΛΑΕΚ και έχει εξειδικευθεί στα Επαγγελματικά Αγγλικά από τον οργανισμό ELT. Διατηρεί κέντρο ξένων γλωσσών, μεταφραστικών υπηρεσιών και σεμιναρίων στη Χαλκίδα, στην οδό Αγγελάτου 17, με γλώσσες εργασίας κατά κύριο λόγο τα Αγγλικά, Ισπανικά και Ρωσικά. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Europalso, της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών, πρώτο αναπληρωματικό μέλος του Επιμελητηρίου Ευβοίας στον τομέα Υπηρεσιών και σύμβουλος της Κοινότητας Χαλκίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *