Δημήτρης Θωμάς: «Μπράβο στο σύλλογο εθελοντών Κύμης»

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Εθελοντών Κύμης δίνει ο Δημήτρης Θωμάς για την πρωτοβουλία τους να καθαρίσουν την είσοδο της Κύμης. Παράλληλα, ο Δημήτρης Θωμάς, αναφέρεται στην προσπάθεια που έκαναν κάποιοι, προκειμένου να καπελώσουν την πρωτοβουλία τους. Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Σύλλογος Εθελοντών Κύμης. Μπράβο τους!
Δράση και αποτέλεσμα σε μια Πόλη που έχει πιάσει πάτο.
Αξιέπαινη προσπάθεια που δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα γι αυτόν το αγαπημένο τόπο.
Μαζεύτηκαν και δίχως τυμπανοκρουσίες πήραν την πρωτοβουλία και καθάρισαν την είσοδο της Κύμης και το Μυλωνοπουλειο.
Ο «τοπικός άρχων» του Δήμου, ανασύροντας παλιές φωτογραφίες από τα συρτάρια του πήγε να τους καπελλωσει δίχως δυστυχώς να τους έχει προσφέρει την απαιτούμενη συνδρομή.
Ας προβληματιστουν οι διοικουντες τον Δημο αφου με τις ενεργειες των εθελοντων βγαινει στο φως η δικη τους γυμνια, η δική τους πρωτοφανής αδιαφορία και αναποτελεσματικοτητα.
Ας παραδειγματιστουν, ας βάλουν το κεφάλι κάτω και ας δουλέψουν ουσιαστικα.
Εξαλλου έχουν την τύχη να υπάρχει στην Κύμη μια Τοπική Κοινότητα που το παλεύει και έχει πραγματικά όρεξη για δουλειά.
Το καμενο 1ο Δημοτικό Σχολείο, το κατεστραμενο Κλειστό Γυμναστήριο, το κατεστραμενο γήπεδο ποδοσφαιρου, το κλειστό σπίτι του Παπανικολάου, ο δρόμος της Πλατανας, τα Αιολικα παρκα που ειναι προ των πυλών, το χάλι της αγροτικής οδοποιίας, η βρώμα μέσα στην πόλη, τα σκουπιδια, το νεκροταφείο στην Παναγία, ο δρομος προς το Σουτσινι, το θεμα του νερου που αντιμετωπιζεται τοσο επιπολαια, η γενικότερη ανοργανωσιά που επικρατεί στο Δήμο και τα τόσα άλλα, αποτελούν αδιαψευστους μαρτυρες των οσων οδυνηρων για τον τόπο συμβαίνουν τα τελευταία 6 χρόνια.
Παρόλα αυτά στα «φρου – φρου κι αρωματα» στις στημένες συνεντεύξεις και στις σελφις είναι πρώτοι χωρίς να κοκκινίζουν από ντροπη…
Δεν της αξίζει αυτό της Κύμης!!!!
Η περιοδος χάριτος και λόγω κορωνοιου έχει αρχίσει να τελειώνει!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *