Η ανάθεση των 232.000 ευρώ σε νεοσύστατη εταιρία και η σχέση της με την Εύβοια

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής πολιτικής κα Σοφία Νικολάου

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε εχθές στη Βουλή (έχει κατατεθεί και σχετική ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ) αναφορικά με την απ ευθείας ανάθεση προμήθειας ειδών ατομικής υγιεινής και καθαρισμού στις φυλακές της χώρας από την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου (η οποία κατάγεται από την Εύβοια).

Η ανάθεση, ύψους 232.648,00€ αφορά την προμήθεια των απαιτούμενων για τις φυλακές της χώρας, στο πλαίσιο προστασίας από τον κορωνοϊό. Η εταιρία η οποία πήρε τελικά τη δουλειά, είναι η EX PAPPA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε με έδρα το Αιγάλεω Αττικής.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι, η εταιρία αυτή, συστάθηκε στις 29 Μαρτίου, δηλαδή μόλις 5 ημέρες πριν πάρει την ανάθεση!!! από την κυρία Βασιλίκα Παππά. Μάλιστα, όταν πήρε την ανάθεση δεν υπήρχε ούτε το e-mail καταχωρημένο, καθώς το μόνο στοιχείο ήταν ένα κινητό τηλέφωνο.

Όλα αυτά καταγγέλθηκαν εχθές, Πέμπτη, στη Βουλή από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολλάκη, ο οποίος ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση προκειμένου να διαπιστωθεί πως είναι δυνατόν, μια εταιρία, μόλις 5 ημέρες μετά την ίδρυσή της, να «ανακαλύπτεται» από την Γενική Γραμματεία και να της ζητούν να δώσει προσφορά!!!

Παράλληλα όμως, παρότι η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Αιγάλεω, έχει σχέση και με την Εύβοια. Το ρεπορτάζ του evialead.gr βρίσκεται σε εξέλιξη και την Δευτέρα θα παρατεθούν όλες οι λεπτομέρειες και τα στοιχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *