Διαψεύδουμε την… διάψευση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων

Διάψευση του δημοσιεύματος του evialead.gr σχετικά με την καταγγελία που έγινε σε βάρος προϊσταμένου του Δήμου Χαλκιδέων για ανάρμοστη συμπεριφορά, επιχειρεί το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων και μάλιστα με ανορθόδοξο τρόπο.

Αντί δηλαδή να στείλουν μια ανακοίνωση στο evialead.gr που έγραψε για το θέμα, την έστειλαν σε κάποιο άσχετο, με την υπόθεση, blog, το οποίο, προφανώς, την δημοσίευσε χωρίς να ελέγξει τα πραγματικά περιστατικά.

Στην διάψευση αναφέρεται ότι δεν υπάρχει καμία καταγγελία ούτε έχει συμβεί κάποιο περιστατικό, όπως επίσης αναφέρεται ότι εκείνοι που διοχετεύουν τέτοιες πληροφορίες παίζουν ¨πολιτικά παιχνίδια».

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι, η καταγγελία υπάρχει, έχει κατατεθεί στον προϊστάμενο, στο σωματείο εργαζομένων και στη Δήμαρχο, χωρίς φυσικά να παίρνουμε θέση για τα όσα καταγγέλλονται, καθώς δεν είμαστε δικαστές.

Δεν επιθυμούμε την δημοσίευση της καταγγελίας για την προστασία του καταγγέλλοντος αλλά και του καταγγελλόμενου, αφού πρόκειται για μια υπόθεση την οποία δεν γνωρίζουμε στην ουσία της. Τα πραγματικά περιστατικά όμως δεν μπορεί κανείς να τα αποκρύψει.

Αυτά για τη αποκατάσταση της αλήθειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *