Θερινό BAZZAR ‘’ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ’’

Το θερινό BAZZAR του ‘’ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ’’ περιμένει μικρούς και μεγάλους από 19 Ιουλίου έως 17 Αυγούστου στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου ( ΑΓΑΛΜΑΤΑ) να επιλέξετε από την πληθώρα των χειροποίητων εκθεμάτων του: δώρα προσωπικά για μικρούς και μεγάλους, διακοσμητικά σπιτιού, ποτά, μαρμελάδες γλυκά κουταλιού, κρασιά κ.λ.πΏρες λειτουργίας από τις 8 μ.μ.

Επιτυχημένη η εκδήλωση

Αθρόα ήταν η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στην εκδήλωση του Πανευβοϊκού Συλλόγου’’Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ’’ που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείο της Χαλκίδας ‘’ΑΡΕΘΟΥΣΑ’’ στις 15 Ιουλίου με την παρουσίαση του μουσικού παραμυθιού ‘’Το πολύτιμο Κόκκινο’’ της Βάνας Παπαϊωάννου μέσα από το οποίο προβλήθηκε η ύψιστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘’ ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ’’ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες προς όλους τους παράγοντες που συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερος στην Έφορο της Εφ.Α. Ευβοίας, κ. Αγγελική Σίμωσι και τους υπαλλήλους του Αρχαιολογικού Μουσείου την ολοπρόθυμη ανταπόκριση αλλά και βοήθεια.

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο ζητά την κατανόηση όσων δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την ιδιαίτερης σημασίας εκδήλωσης και παρέμειναν εκτός του Μουσείου, λόγου του περιορισμένου και συγκεκριμένου αριθμού ατόμων που επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο του COV-19.

Οι θερμότατες όμως ευχαριστίες ανήκουν στα παιδιά που λάμπρυναν την εκδήλωση με την παρουσία τους και τον ενθουσιασμό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *