Κ. Μαρκόπουλος για την Σοφία Νικολάου: ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ;

Σφοδρή επίθεση στην Γ.Γ αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου εξαπέλυσε ο πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος έγραψε σε σχετική ανάρτηση:

Σαν υπουργός δεν διανοήθηκα ποτέ να κινηθώ εντός η εκτός Ελλάδας με πάνω από 3-4 συνεργάτες συμπεριλαμβανομένου του διπλωματικού μου συμβούλου και πάντα λιγότερο από 5 μέρες ακόμα και όταν πήγα εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις ΗΠΑ.. Όχι να πάω δεκαπενταύγουστο στην Κω για επιθεώρηση φυλακών για 9 μέρες….
Αυτούς ετοιμάζει η οικογένεια για νέο αίμα στην πολιτική; καλά δεν ντρέπονται λίγο; έπρεπε να την είχαν στείλει σπίτι της από μήνες. Πόσο γελοίους περνάνε άραγε τους ψηφοφόρους και πόσο μη υπολογίσιμους τις βουλευτές ώστε να θέλουν να επιβάλουν τέτοιο πολιτικό φυντάνι;
Αλλά τι περιμένει κανείς από μια παράταξη που στην γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο «ξέχασε» την αναφορά στον ιδρυτή της ΝΔ και θεμελιωτή της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας στην Ελλάδα.. Οταν οι αξίες δίνουν την θέση τους σε οικογενειακούς σχεδιασμούς τότε επιπλέουν οι φελλοί.
(..το έργο έχει συνέχεια. Υπομονή..)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *